Ingrediënten

“Mijn insteek is simpel: verschillende ingrediënten make the magic happen.”

Bonnike adviseert vakmensen in hun groei. Met elkaar zetten we een slimme route uit. Zo bereik je wat je voor ogen hebt en ontwikkel en benut je jouw potentieel. Daarnaast maakt Bonnike gebruik van een aantal ingrediënten:

Bonnike’s inspiratie

Bonnike’s basis is Amsterdam. Inspiratie doet hij ook op in het buitenland. De trends die hij ziet in steden zoals New York, Londen en Sao Paolo past hij toe op de Nederlandse markt.

Bonnike’s locaties

De kwaliteit van de gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten is cruciaal. Hier moet de inspiratie borrelen en energie stromen. Daarom stemt Bonnike de locaties voor de gesprekken af op de kandidaat en/of de opdrachtgever, de gelegenheid en de bereikbaarheid. Denk hierbij, net als bij Een Slim Gesprek, een kunstgalerie, Bonnike’s kantoor in hartje Amsterdam, of de keukentafel.

Bonnike’s stijladvies

Een goede inhoud zonder een passende verpakking is zonde. De 1e indruk is belangrijk. Die moet perfect zijn. Daarom werpt Bonnike een scherpe blik op de indruk die je online (denk hierbij aan LinkedIn) en in person maakt. Hij kijkt indien nodig met je mee naar je kleding, je lichaamstaal, je persoonlijke verzorging en je accessoires. Daarnaast geeft Bonnike handige tips over beleefdheidsnormen. Details, maar die kunnen wel het verschil maken.

Bonnike.

Dulcie Septemberpad 73
1093 NK Amsterdam

M: +31(0)6 203 94 203

bonnike@bonnike.com