Carrière Kompas

Soms sta je op een kruispunt. Ondanks dat je op je plek bent in jouw huidige baan, knaagt het gevoel dat je verder wilt kijken. Een stap wil maken. Alleen weet je niet of je die nu moet zetten of nog even moeten wachten. En als je die stap zet, welke kant moet je dan op?

Op dit soort momenten kan een frisse blik op je kwaliteiten, ervaring en interesses enorm helpen. Helemaal als het de blik is van iemand die de markt overziet, op de hoogte is van marktontwikkelingen en trends en die zijn netwerk aan je openstelt. Met als resultaat dat je een nieuwe richting aan jouw carrière kunt geven. Of dat jij je op een ander vakgebied gaat richten. Of dat je met iemand uit Bonnike’s netwerk gaat praten die jou verder kan helpen. Of dat je een concreet voorstel krijgt voor een nieuwe functie. Wat de concrete uitkomst ook is, je hebt altijd weer een nieuwe focus.

Bel Bonnike als je een afspraak wilt maken of kijk hier voor de tarieven voor Carrière Kompas.

“Ik ontdek altijd wel een verborgen schat of een fascinerende rode draad door iemands carrière. Een schat die je inzicht, focus en energie kan geven in het bepalen van een nieuwe koers”

Bonnike.

Dulcie Septemberpad 73
1093 NK Amsterdam

M: +31(0)6 203 94 203

bonnike@bonnike.com