Executive Recruitment

Bonnike is constant op zoek naar topprofessionals in marketing, communicatie en media. Liefst met een groot innovatief, inventief en creatief vermogen. Als je jezelf hierin herkent: Bel of mail.

Daarnaast maakt Bonnike graag kennis met talent. Natuurlijk zijn mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging van harte welkom. Maar ook talenten die nu nog geen stap willen maken, maar wel eens willen sparren met een professionele adviseur, zijn meer dan welkom. Spreekt dit je aan? Bel of mail.

Niveau

Bonnike bemiddelt in eerste plaats seniors. Ervaren vakmensen die management skills combineren met diepe kennis van hun vakgebied. Die de eindverantwoordelijkheid naar zich toe trekken, 8 à 10 jaar ervaring hebben op  hun vakgebied en beschikken over aantoonbare resultaten op het gebied van marketing, communicatie en/of media.

Bonnike bemiddelt voor zowel vakmensen aan adverteerderszijde als aan de bureauzijde.

Inschrijven

Om in Bonnike’s bestand opgenomen te worden moet je over goede papieren én over bijzondere eigenschappen beschikken. Het is belangrijk dat je creativiteit kunt koppelen aan zakelijk inzicht, conceptuele visie en leiderschap. Daarnaast moet je een gezonde dosis ambitie en vernieuwingsdrang hebben en gemotiveerd zijn om te excelleren in jouw werkveld.

Voor de goede orde: jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Gegarandeerd. Je blijft dus anoniem tot het moment dat je in gesprek gaat met een opdrachtgever. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Mail dan jouw CV

“Ik stel mijn netwerk open. Want ik geloof heilig in het standpunt dat je niet kunt vermenigvuldigen als je niet kunt delen.”

Bonnike.

Dulcie Septemberpad 73
1093 NK Amsterdam

M: +31(0)6 203 94 203

bonnike@bonnike.com