Executive Recruitment

Hoogvliegers binnen hun vakgebied. Die zoekt en vindt Bonnike. Professionals die het verschil kunnen maken op strategische posities binnen uw bedrijf. Om ervoor te zorgen dat u straks precies de juiste man of vrouw op de juiste plek hebt zitten, werkt Bonnike via een vaste aanpak die bestaat uit verschillende stappen.

De aanpak is als volgt:

Profiel

Na het plan van aanpak schrijft Bonnike samen met u het functieprofiel van de kandidaat. De kandidaten worden binnen dit raamwerk beoordeeld. Bonnike geeft er de voorkeur aan met meerdere beslissers in uw organisatie te praten en relevante achtergronden op te nemen in het profieldocument. Dan is er niet alleen duidelijkheid over de eisen die aan de kandidaat worden gesteld, maar wordt er ook gekeken of de kandidaten binnen de cultuur van de organisatie passen.

Voorstellen

Binnen 4 weken na akkoord op het functieprofiel stelt Bonnike geschikte kandidaten aan u voor.

Introductie

Pas als Bonnike van de juiste match overtuigd is, introduceert hij de kandidaat of kandidaten. Discretie en integriteit zijn vanzelfsprekend. Daarnaast doet Bonnike bij iedere kandidaat een referentie check.

Ook als u zelf al kandidaten kent, levert Bonnike toegevoegde waarde. Zo kan hij adviseren over de match tussen de kandidaat, het opgestelde functieprofiel en de organisatie. Daarnaast kan Bonnike bemiddelen bij een assessment voorafgaand aan de definitieve beslissing.

Referentie check

Bonnike doet – in samenspraak met de respectievelijke kandidaten -  een heldere referentie check ten aanzien van de aan de opdrachtgever gepresenteerde kandidaat. Het gaat daarbij alleen om relevante zaken. Zaken die een directe relatie hebben met de functie, de omgeving en de manier van werken. In een aantal gevallen kan dit ook persoonlijke kenmerken betreffen. Dit voorkomt veel ruis op de plaat en zorgt ervoor dat Bonnike snel schakelt.

Evaluatie

Na 3 maanden en na 6 maanden heeft Bonnike een openhartige evaluatie, zowel met u als met de kandidaat. Als er dan aanpassingen nodig zijn, bespreekt Bonnike die met u en de kandidaat en maakt vervolgens een plan van aanpak.

Bonnike.

Dulcie Septemberpad 73
1093 NK Amsterdam

M: +31(0)6 203 94 203

bonnike@bonnike.com